Friday, 6 January 2017

To whom it may concern.


 


I hope u are doing well without me by your side. I harap u happy walaupon kita tak contact, 
kita terpisah 8000km & I hope this relationship tak berhenti lagi sebab I dah penat
I tak tahu u macam mana sekarang ni sebab U tak bagi kabar langsung dekat I.
I just want u to know something no matter what U lalui sekarang ni I sentiasa ada dengan u.
I try cari jalan nak contact you tapi orang yang bagitahu I tu cakap u nak be alone walaupon i tersiksa tapi i respect kemahuan U.
I x tahu apa yang U tengah lalui sekarang ni tapi I harap sangat sangat U tak buat sesuatu yang buruk sebab I tak nak benda buruk jadi dekat U.
U ingat tak U pernah cakap dekat I
 "kalau kita berfikir positif maka positif lah yang akan berlaku & kalau kita berfikir negatif maka negatif lah yang akan terjadi"
U kata kata U tu I tak pernah lupa dan selama i jauh 8000km dari U, I selalu berfikiran positif walaupon orang sekeliling i suruh i lupakan u tapi I tetap stay dengan u no matter what walaupon u menghilang.
I always wear your jacket, I tido dengan jacket u.
I really miss U it's just really hard having a long distance relationship with no contact.
Sayang I struggle like hell over here and every time i dapat good result i hak share dengan parent i & u tapi setiap kali i nak share dengan u tapi u tak ada. i tak tahu u dekat mana i tak tahu u dengan siapa dan i tak tahu apa khabar u.
Sorry to dissapointed u but semangat i semakin berkurang semenjak u menghilang i dah start lalai.
it's fucking hurt when u have to fight alone i just want to hear your voice every day that all okay lah kalau dah everyday sekali sekala pon jadilah.
I tahu U fikir I kuat tapi ini sangat sangat menyakitkan I. Can u even think U are having a Long Distance Relationship but there are no even fucking 1 news from your love.
I hate crying Nadsmi I hate it!
but almost everytime i think of you i will cry.
Jujur i cakap banyak kali i cuba untuk lupakan u, i cuba untuk cheat belakang u but at the end i stop & cry cause i tak nak kehilangan u tapi kalau at the end kita tak ada jodoh i redho je u.
Nak tahu tak apa yang paling sakitkan i bila i selebrate anniversary kita sorang sorang.
I tak tahu kenapa semenjak i fly u berubah drastic. Terlalu banyak persoalan yang ada dalam kepala i
I dah penat u. Dah terlalu penat dah. I nak rest I tak akan give up. hope u will do the same. 
In Shaa Allah. U, I harap u sentiasa sihat please jaga kesihatan u. I LOVE YOU Assalammualaikum.
P.s. sorry kalau ada typo i tak larat nak scroll back sb dah pukul 4.42am dekat sini.
© Broken Angel ❣ | Blogger Template by Enny Law