Tuesday, 28 February 2017

THROWBACK



6 FEB 2017

YAY TODAY JUMPA HABIBIđź’“

So today nak meet nadsmi memang cuak lah cerita nyakan aku pula malas nak drive so plan nak naik train je eh sekali malas sebab dah lambat so naik lah aku grab car babi mahal rm51 termasuk tol. Then nadsmi asyik tanya aku masa On the way tu aku dah sampai dekat mana aku hentam je mana mana train station ehehehe padahal aku naik grab car then withing few minutes aku sampai sunway pyramid then sampai sunway aku pon carilah levis dekat mana. Jangan tanya lah berapa kali sesat hahahahaha then jalan jalan jalan aku jumpa lee bukan levis eh aku dah macam jadah lahh then aku jalan lagi aku cari bonia sebab aku tanya nadsmi

"U depan levis apa?"
"Bonia"
Jawab dengan confident tau eh sekali aku tengok bonia sebelah levis bukan depan haishh budak tuu then time tengah jalan tu aku nampak nadsmi tengah selak selak seluar levis dekat atas meja offer then time aku jalan tu aku x tahu lah dia ada instinct ke apa dia terus pandang ke arah aku, aku pon tersentak jap hahahaha then jalan sampai kedai sebelah aku pusing balik aku g masuk levis then aku masuk je levis start lah ramai orang macam biasa aku kan pembawa rezeki hahahaha then aku ada tengok satu baju ni lawa gila!!!! Then sebab aku takut aku beli so aku keluar duduk dekat bench luar tapi bench tu bukan depan levis tapi kedai sebelah so yeah dia ada cakap dekat aku

"Awalnya u datang"
"Hmmm kenapa?"
"I keluar pukul 1"
"Lah yeke x pe lah"
Then masuk customer then aku keluar then waktu aku duduk dekat bench tu aku baca komik sebab x tahu nak buat apa dah then tome baca konik tu u perasan juga yang macam ada bayang orang keluar masuk keluar masuk tapi buat dunno je okay sampai 1 tahap aku memang dah bosan tahap gaban punya aku pon fikir ahhh vape dekat luar lah then tapi aku ada terfikir (ni kalau aku jln ni mesti jap g nadsmi cari) tapi ahh jalan je lah kan then betul betul jadi hahahaha dia text tanya aku mana hahahaha aku baru je belok dah kene buat u-turn then time patah balik tu aku x nak duduk bench tadi dah sebab abang dalam kedai tu gatal so yeah aku gerak duduk bench depan bonia then time lalu depan levis aku nampak lah muka nadsmi cuak semacam then aku tengok je dari luar dengan senyum lebar then baru aku nampak dia happy haha comel je nadsmi so yeahh aku sambung baca komik balik.

Then few minutes aku tergerak hati nak pandang levis then aku pandang levis si nafsmi dengan perempuan mana ntah staff situ juga lah pandang aku then aku senyum je lah kan sebab aku pelik hahaha then sambung baca komik balik then tetiba aku nampak kelibat orang jalan ke arah aku then bila aku tengok eh eh nadsmi hee🤤

"Kata keluar pukul 1?"
"Aah. Tapi i kan dah minta perempuan tadi masuk awal"
"Oohh okay okay"

Then kami pon berjalan lah merata then aku nak g popular time dekat popular tu aku nak cari something lah kan then bla bla nak bayar then time nak bayar tu nadsmi yang nak bayar so aku mcmokay fine x pe lah kan then time nak bayar tu aku ada nampak thing girl group ni, one of them aku rasa tengok nadsmi tapi aku macam "heh tak mungkin la perasaan aku je tu" then aku tukar arah aku acah acah tengok buku padahal aku tengok nadsmi then yup girl group tu memang tengok nadsmi dia siap acah acah tengok buku dekat dekat counter kot then aku macam hmmm aku nak tengok next move korang then aku macam okay fine korang tersengih-sengih dekat situ macam kerang busuk kau ingat dia perasan ke lol, then aku gelak sorang sorang dekat situ then time aku nak letak buku yang aku tengah pegang tu aku dengar macam orang panggil aku then okay it was nadsmi then time tu la aku nak jadi syaiton jap keh keh keh time aku nak start jalan tu aku perasan yang diaorg tengah padang aku but aku acah acah tak nampak then time dah dekat sebelah tu aku tanya

"kenapa u?"
"bagi jap jacket i tu"
"hmm oh okay why?"
"dia nak syiling"
"oh okay"
then aku pandang girl group tu perghh terus hilang senyuman diaorang ahahaha lawak la!!!

After nadsmi dah siap bayar aku cakap la dekat nadsmi
"u perasan tak ada girl group tu pandang u"
"huh mana?"
"tu yang duduk dekat buku dekat counter tu"
then dia padang lah girl tu muka dia tak de perasaan langsung
"yang mana, yang tu ke?"
"yup"
"macam mana u tahu dia tengah tengok i?
"lol. i tengok je kot diaorg tu since diaorg masuk"
"yeke?"
"yaaaa"
"macam mana je"
"hmm dia masuk..." aku dah cerita dekat atas tadi
then dia tak percaya kot then bila aku cakap time muka perempuan tu berubah nadsmi gelak like ahaha

okay then dia nak pergi toilet then aku pon macam okayyy karang terkencing tengah tengah jalan pening the best part time aku cakap dekat dia rupanya dia dah terlupa pasal nak terkencing tu ahahaha comel laaa....!!!

then kami g la toilet then aku g lah tunggu dekat tempat lain not far from toilet actually sebab aku ak tengok dekat bawah ada apa then time dia datang dekat tepi aku muka dia macam penat mencari aku but heh x kot maybe sebab dia kencing cepat cepat dekat toilet tadi kot I Don't Know kan so yeahh then kami g makan sushi yay!!!

time dekat kedai sushi tu culture shock juga lah sebab aku tengok dekat meja nak order pakai iPad like 'wow selama ni aku duduk dekat dalam gua ke apa babe!!' then kami pon dapat seat then heh happy jadi burrr because meja kitaorg x de ipad ishhh! but I don't care janji dapat spend time dengan nadsmi ikikikiki...
© Broken Angel ❣ | Blogger Template by Enny Law