Wednesday, 26 April 2017

Okay this is soOoO fun hahaha!



Aku tengah sakit perut tahap dewa then ingat nads nak call rupanya x then okay fine dia nak text cause member dia dekat rumah dah tidur
okay fine aku bangun dari katil semua then on laptop sebab takut aku tertidur then dah bangun semua last last dia reply gila lambat jadi lost mood.

Then bila aku tanya sebenarya dia tengah buat apa asal reply lambat sangat kan rupanya dia layan youtube bukan nak cakap apa lah kan just terasa lah kan dengan period On the way ni kan memang sengaja cari pasal actually.

Bukan aku x cakap yang aku nak period dah cakap naik berbuih mulut tapi still buat lagi x de pengalaman layan perempuan On the way or on The period kot..

Tipe dia naik mental aku boleh je tahan x kan aku period sebulan sekali ni x boleh nak layan juga susah lah kalau macam tu or senang time period x yah contact baru x gaduh ye kan tapi bila fikir balik macam mana kalau In future nanti nads jadi suami aku x kan setiap kali period x bersuara pulakkan rumah tangga apa macam tu.

Haishhh dah lah reply lambat then text sepatah hilang sepatah hilang SAKITNYA!!!!

Okay lah nak banding aku dengan dia kan dia lagi banyak berkorban dari aku lah kan dengan penat kerja semua still make time nak layan aku kan but aku pon heh fine lahh bagi je lah dia menang but mood swing time period aku ni bukannya datang selalu kadang setahun 2-3 time je pon selebihnya aku hyper AF haishhh

Dengan aku ada exam berlambak nak kene hadap paling aku pening ANATOMY kalau x dapat 4/5 or 5/5 memang cikgu aku bantai aku sebab aku example student haishhh dengan sekaliling killing me like hell aku punya tempat chill ada dua je mama & nads tapi kalau salah satu buat hal sakit jiwa aku.

Hahaha this is havoc dia blah tidur macam tu je hebat hebat...!

Aku x tahu lah nak cakap apa buat lah apa nak suruh solat susah ada je alasan then dengan buat muka yang macam menyampah nak mati tu tegur semua x boleh entah lah ye lama lama rasa nak give up pon ada.

Then time jiwa aku tengah sensitif like f dia x habis habis tuduh aku ada lelakilain lah bla blabla lah x habis habis x cukup sehari sambung keesokkan harinya kau rasa apa aku rasa?

Dia nak apa lagi aku rasa semua password dia dah ada apa lagi dia nak kalau betul aku nak buat heh bersepah lah tu pon still x reti nak hargai aku setia dengan jarang contact LDR lagi seriousshit lah kan kalau nak buat time awal awal time dia hilang sebulan tu dah lama aku blah sebab dia kukuh sangat sangat time tu baru lagi relay ni so no point actually aku stay but I Don't Know why aku still bertahan walaupon aku x tahu dia buat apa dia pergi mana dia bla bla bla ke apa kan but heh here i am.

Kadang kadang rasa macam dia just playing around pon ada, rasa macam dia dengan member dia bertaruh duit je then dah sampai tempoh blah macam tu je. Aku pon x tahu lah dah sakit jiwa dah.

Sepatutnya aku sebagai perempuan yang sepatutnya tuduh dia macam macam ada password kinda stuff but fyi kan aku satu pass dia pon xde dulu ada lah IG dia but now I Don't Know any shit cause ig dia x boleh buka and still aku percaya bulat bulat macam tu je.

Ntah lah tapi sekali je aku nampak or ada orang bagi tahu dengan bukti memang aku cakap aku blah terus kalau one day dia jadi patient aku memang aku tolak aku x nak tengok langsung muka dia sebab aku dah berkorban gila gila then kene cheat memang bad luck lah kan hahahaha.

Member aku semua x habis habis dengan ayat "ala karlos pergi lost je la" dengan sekeliling merepek bukan  bukan  dekat telinga aku okay dia x suka aku jadi clingy okay fine tapi aku rasa x susah nak inform kan just bagi tahu je bukannya aku nak menyemak ke apa cuma nak tahu tu je salah eh aku sebagai perempuan nak tanya soalan macam tu? Okay if this how its goes aku pon buat yang sama x pe kan?

Aku try text dia sebab tadi kata nak tidur sangat kan eh sekali reply WOW! bila tanya eh kata saja je nak bergurau lah konon hahaha aku rasa kalau aku x tegur tadi tu memang sampai ke esok x de text apa apa then dia cakap tengah layan youtube eh mana pergi semangat nak tidur tadi tu youtube curi ye haha so funny.

Kalau malas nak layan cakap je aku bukan tumbuk ke apa aku tahu "berambus" tu apa dari cara dia text memang nampak sangat lah malas nak layan aku x nak layan jujur je bukan susah pon. Kalau dah bosan sangat nak layan aku cakap je serious daripada sikit sikit gaduh sikit sikit mood out macam apa ntah je. Bagi dia best kot benda benda main mood macam tu?

Aku x tahu lah dia buat aku x pe tapi bila aku buat balik dekat dia, dia marah sampai menghilang. Then x habis habis cakap "maybe u tak rasa apa yang i rasa" habis tu apa yang dia buat tu aku x rasa ke? aku ni dah lah bende kecik pon aku perasan bayangkan benda benda yang besar haishh

Haritu ada sekali tu aku betul betul sakit kau tahu dia boleh cakap apa dekat aku dia cakap ye bukan text, dia cakapa "alaa zara kalau sakit benda biasa" fuhhhh dia punya pedih tu memang sampai ke tua aku akan ingat serious lah kan parent aku sendiri pon x pernah keluar kata kata macam tu okay lah maybe sebab diaorg parent kan then bff aku cikgu aku member aku semua x pernah pulak cakap macam tu sebab aku sakit memang sakit betul bukan main main kalau sakit sikit sikit aku still redah je lah aku pernah temperature dekat moscow -20 aku still redah pergi klass dengan demam panas like shit pucat macam mayat hingus meleleh bukan hijau tapi putih kau fikir sendiri lah benda macam tu main main ke? Sampai semua orang cuak nak mati sebab takut aku pengsan ke apa sebab temp rendah gila dengan bilik aku tingkat 4 x de lift nak kene panjat tangga kau try fikir then boleh dia cakap macam tu sumpah deep weyhh.

Slowly memang aku boleh chill dengan ayat tu tapi kau bayangkan bila everytime aku sakit aku just bagi tahu dia reaction dia macam kesah x kesah je kau try fikir dia Boyfriend aku tau kalau kawan aku boleh terima ini kawan lebih care daripada BOYFRIEND sendiri kau x rasa sakit ke? Parent aku memang risau sebab diaorg tahu aku sakit memang sakit betul bukan main main tu pun dia still x kesah sampai today actually and bila aku mempersoalkan kenapa dia macam tu dia cakap "jangan lah sakit time i x de tapi kalau nak sakit, sakit time i ada so i boleh nak rawat u" habis tu kawan aku tu semua ada dekat sebelah aku ke? But still they care siap ada yang bagi ubat segala macam

Aku sakit bukan nya aku tunjuk dekat orang pon and kadang kadang aku x rasa pon aku tu tengah sakit sampai orang tegur baru aku perasan then aku cepat cepat telan ubat haishh aku x tahu lah selama 6 tahun ni boleh sabar ke tak tapi hope boleh lah ni x pe mood swing aku ni aku still boleh kawan tapi sempat yang teruk yang aku memang x boleh kawal tu memang aku rasa relay ni hacur kalau nads x boleh nak bertolak ansur langsung memang aku cakap tu the end sebab time tu semua benda yang buat aku fuck up memang semua aku tolak tepi sebab serabut otak aku je.

Kita tengok je lah apa akan jadi pada masa akan datang... Hope okay
© Broken Angel ❣ | Blogger Template by Enny Law